My Spirit.. :)

Wednesday, June 8, 2011

ALAMAK!! Nora Elena lah..!!


...JOM DAPATKAN EPISOD YANG KORANG TER'MISS'...
  • NORA ELENA... aku rasa semua  pon dah biasa dengan nama ni kan?? slot akasia di tv3, ditayangkan pada pukul 7.00pm-7.30pm (tak ingat dari hari apa- hari apa)..
  • korang semua pon mesti dah tahu juga yang NORA ELENA ni adalah dari novel KASIH YANG SUCI.. aku dah baca dah novel ni.. lama dah kot... jalan cerita memang best... sangat sweet oke.. then cuba korang bayangkan bila membaca menggunakan imiginasi sendiri dengan tengok drama?? of coz la tengok drama lagi best kan?? hehehe...
 Novel dari ALAF21 (always be my 1st choice)
Penulis: Meen Zulaikha
  • tapi yang TAK BEST nya... aku as a student ++ time2 pukul 7.00-7.30 pm tu kan masa maghrib... memang tak dapat nak tengok langsung... kalau kat u., takkan nak pegi cafe hari2 semata-mata untuk nora elena... ok aku suka ceritanya tapi takde la sampai taksub segala bagai.. cerita je pon.. kat rumah pulak,,, kalau agak2 nak taik telinga tu cair.. try la bukak tv time tuh... confirm berdas-das serangan dari mak aku, aku akan dapat.. hehe... (sape y taik telinga keras tu boleh lah test.. haha)
  • tapi aku tetap jugak nak tengok cerita tu (walaupun agak ketinggalan).. tak kesah la kan? daripada tak boleh tengok terus...
  • then,, aku ada jumpa 1 blog yang bole download cerita ni... hehehe... suka-suka... >>klik sini<<
  • klik la!!! tunggu apa lagi?? hehe... lepas ni korang dah takkan tertinggal 1episod pon... so dah tak payah nak mengeluh or buat muka yang tak berapa nak disenangi tu lagi... hehehe....
 ok,, selamat mencuba dan selamat menonton...
suka?? like la.. hehe

2 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

huhuuhuu...ok find..
i cri skrg..heheheheh

eyna said...

hehhee,,,,
selamat mencuba... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...