My Spirit.. :)

Wednesday, November 9, 2011

Nisa Kay Lagi...

Assalamualaikum...

touch n go.. hehehe..

tengok header and bila sebut pasal Nisa Kay aku pasti ramai yang kenal.. blogger yang semakin meningkat naik sekarang ni.. aku suka layan blog dia sebab dia suka update pasal fashion, trend, and story mory tentang life dia and semua gambar dia,, sangat menarik dan cantik.. bagi siapa yang tak pernah pergi blog beliau,, try lah usha.. hehehe...

tujuaan aku buat entry ni sebab nak ucapkan TERIMA KASIH kerana dia telah meramaikan follower aku.. because of what?? because of this entry "aku di entry mereka"..


actually this is 2nd time nisa kay mempromote aku di dalam blog beliau.. hehe.. bangga la jugak kan.. yang 1st aku tak tahu dah kat mana and malas nak cari.. wuahahaha... oke,, itu je.. korang nak jugak?? buat lah entry pasal aku... kahkahkah..!!! *kidding..

~ at cameron.. ffuuuhh!! sejuk.. berbungkus je aku ni.. nak pergi strwbery park!! yeeaahh... suka?? like la.. hehe

3 comments:

liya alia said...

untung laaa blog kena promote dengan orang femes. terbaekkk. heeee

eyna lollipop said...

hohoho...
2 la..
bile ntah nak jadi femes gak..
hak3~

Nisa Kay said...

thanks a lottt :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...