My Spirit.. :)

Thursday, November 8, 2012

Pemenang GA!!.. Tahniah..! :)

Assalamualaikum....

jeng jeng jeng.... Tiba la waktu yang dinanti-nantikan... Cewah, macam nak umum apa je..
1st sekali nak cakap thank sangat-sangat kepada semua yang join..

Ok lah! Jangan buang masa, so ni dia keputusan daripada pakcik random.org.. hehehe..

leopard pashmina + brooch

orange pashmina + broochs


Blue pashmina +broochs


peach pashmina + broochs


4 broochs 



Ok,, itu sahaja,, kepada yang tak bertuah tu tak apa.. jangan risau... InsyaAllah kalau murah rezeki, dipanjangkan umur, saya akan buat GA lagi...

Kepada pemenang email me your name, address, tel.no di eynamukminah@yahoo.com or add my facebook (can find my fb at the right side). 

* Sila tinggalkan komen if nak add fb takut tak ter'approve'
* Tinggalkan komen juga if dah hantar email to me..
* Nyatakan item yang anda dapat (takut tertukar dengan orang lain)
* Jika tiada respon/ tidak tuntut dalam masa dua minggu, so kita akan undi untuk pemenang baru.

AND sekali lagi thank a lot atas penyertaan...!!! ^_^






suka?? like la.. hehe

10 comments:

Yaya Hatsumi said...

Yaya dah hantar email :)
Add fb skali. Thanksssss !

hananhadila said...

xde rezeki ;(

eyna lollipop said...

yaya : noted! :)
hanan : so k, next time cuba lagi. btw thanks :)

NURUL ◕‿◕ said...

Tahniah..tak da rezeki..hehe

Angel Love Soldier said...

Dear, dah anta dh (angellovesoldier@gmail.com) utk angellovesoldier.blogspot.com

XxFaraizatii2NdxX said...

dah hantar lama semalam :) hehe.Terima kasih :D

JaSSNaNi said...

tahniah utk pemenang semua..

Aimi Syahirah said...

Hi dear! Wah bestnya blog ni! ^^ Jom singgah saya pula.. http://www.aimisyahirah.com/2012/11/me-as-gypsy-girl-in-urban-street.html

Farah Izzati said...

Akak ! Saya Dah Hantar Email !!
And Saya Dah Add Facebook Akak !
Thanks Bebanyak Ye Akak !

Syuhada Salleh said...

Alhamdulillah, rezeki..syu dah send emel ye..mekasih !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...