My Spirit.. :)

Friday, September 2, 2011

Aaahhh... Sedap...~


Assalamualaikum....

Sumpah cakap memang sedap... kalau korang taknak percaya tak apa la... aku dah rasa dan cuba banyak kali... memang tak puas... kalau boleh hari-hari aku nak tapi bahaya.. jarang-jarang je boleh... aku tak nak cakap banyak... korang layan je video ni...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kalau korang nak guna susu segar pon boleh macam dutch Lady ke.. lagi sedap kot

see.. habis aku minum...


hehe.. asyik-asyik pergi beraya air berkabonat je yang dihidang... bosan jugak kan? so, tukar la citer rasa sikit.. apa?? tak suka orange?? jangan risau,, korang pon boleh try perisa lain oke...

anggur

coke *paling sedap bila di campur susu cair!

strawberry

mix fruit

Untuk makluman,, saya bukan duta F&N, TQ.. tapi kalau F&N nak ambil saya apa salahnya.. kahkahkah.. *oke, sangat over..
  • semua perasa kat atas aku dah cuba... dan ianya sangatlah sedap... aku pon tak boleh nak agak yang mana paling aku suka... hehehe... tapi aku sarankan korang cuba coke.. best weehh...! hehehe

suka?? like la.. hehe

10 comments:

Syafiq Salim said...

LOL.... hahaha :) hang xde keje ea...wakaka

eyna lollipop said...

ahahaha...
memang pon.. aku busan...
so aku wat la keje ni..
nsb bek mak aku xmarah angkut lptop bwk g dapur.. kahkahkah

yusuflaili said...

Salam;
memang sedap..mcm2 kaller jadinya..pasal tak campur semua sekali mungkin lagi power sedapnya..

eyna lollipop said...

wsalam...
hehehe...
mix fruit kn da ada y kaler ijau tu..

dya said...

cantik shawl..huhu

Pure Mahabbah Fillah said...

huhuu da jgk coke 2 yer...huhuu

eyna lollipop said...

dya,, hak3.. shawl plak y di tgk.. tp mmg lawa pon,, my fberet shawl! hehe :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?1916c3c6ba5c9e2b78c3913412739314

eyna lollipop said...

by,, kih3.. coke pon F&N... :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?1916c3c6ba5c9e2b78c3913412739314

niesasukasuki said...

rajin lah eyna bt vid ehee, kipidap dear !

eyna lollipop said...

ahahha.. ngah borink kn.. ape pon bole..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...