My Spirit.. :)

Friday, September 2, 2011

Buli di pagi raya?? apa nak jadi? ish3..

Assalamualaikum....

ha,, tengok tajuk entry... hari raya pon ada ke orang nak buat macam tu? tak baik betullah...

ini kisah raya pertama.. geram betul aku dengan budak-budak ni... aku dengan family baru je balik solat hari raya,, tiba-tiba "Assalamualaikum!!!!".. boleh pecah tingkap rumah aku... kahkahkah...

satu geng bas sekolah dah datang dah... haish... cepat bebenor datang beraya... aku dengan abang aku memang suka buli budak2 ni.... macam-macam abang aku tanya.. duit raya banyak tak? berapa rumah dah beraya? nak duit raya berapa ringgit? dan soalan wajib anak siapa?? *kalau kenal bapaknya dapat duit raya banyak sikit, untung budak tu.. hehee..

masa nak bagi duit raya paling tak boleh blah.. ini adalah aktiviti setiap tahun kitaorang... wajib buat! layan~~

ini lah muka si pembuli.. kahkahkah..
pesanan untuk anak-anak: make sure jangan datang beraya kalau ada muka di atas.. BAHAYA.. hahaha




dan bawah ni gambar budak2 datang beraya..


tengok.. ada beg aku kat sebelah tu... ciiss!! duit raya aku kau ambik bagi kat budak2 tue?!!

*korang nak duit raya??? boleh je?? tapi kene beratur la ye?? hehehehe...

suka?? like la.. hehe

2 comments:

Tukang Karut said...

isk isk... nak beratur jugak la...

eyna lollipop said...

kehkehkeh...
bole je, baru r dpt duit raya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...