My Spirit.. :)

Friday, July 20, 2012

Kenapa macam ni?

Assalamualaikum....





Agak surprise bila buka je blog tengok blog berwajah baru.... Tapi sayangnya bukan good news bagi aku... Aku rasa wajah baru ni tak mesra alam.. aku suka yang dulu... anyone help me?? Ada cara tak nak tukar yang baru ni kepada yang lama??

Tolong! tolong! tolong!

p/s : Jadi kekok pulak nak tulis panjang2 sejak dah lama tak update blog.. suka?? like la.. hehe

6 comments:

Mohammad Thaqib said...

Owh, baru ke? Hahaha. Aku lama tinggalkan blogspot. Kekeke. Tak tau apa kabar blog lama. :p

Hanis Syazana said...

haa.. ni sng je.. kat tepi tukan ada button English @ yg bahasa tu.. kat tepi dia ada button cam bunga bunga gitu.. klik ssitu pastu tekan Old Blogger Interface..

eyna lollipop said...

Thaqib: xde la baru sgt, taun lepas pon penah jadi kot camni.. tp mmber y kene.. hehe..

eyna lollipop said...

Hanis: owhh,, macam tue je.. mudahnya.. thanx dear! :)

yusuflaili(Goku) said...

salam ramadhan;
Apa2pun selamat berpuasa..boleh tukar pada yang lama ditepi sebelah kanan tu, dan selamat muncul semula.

eyna lollipop said...

yusuf!
thanx,,,
dah kembali pada yang asal.. :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...