My Spirit.. :)

Thursday, April 7, 2011

..: TamPlate BarU yAng mEmEnaTkaN:..

waaahhhhhhhhhhhhhhh~
dah berubah wajah,.... 
hehehehehe~
 tapi kenapa memenatkan??
ni sume sebab blog y dulu warnanya cerah...
dan yang baru warnanya gelap...


kalau yang dulu kene la guna fornt yang terang2 n menyerlah supaya nampak la apa yang ditulis...
yang baru nie pulak terpaksa tukar kaler forn yang slow2....
so,, betapa byk nya post yang terpaksa di edit balik....
2 la gatal sgt nak tukar kn?? padan muka aku,... hehehe..


bground nie plak dipilih oleh rumet....
sory rumet sampai lewat nak g makan...
tp nie sume gara2 awk la yang minat kaler purple...
huh! blanja sy makan!!!!! hahaha~


ok lah,, kang ada orang mengamuk lak lambat g makan....
hepy dgn wajah baru nie...! hehe =)    tp,,,,,,,,,,,,,,






sangat menyedihkan sebab pakcik tue dah tak ambik order....
uuuuuuwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
nampaknya kami makan mee sedap or bihun pama je la...
kahkahkahkah,.,,,, sory utk kali ke-2 rumet! hahahaha =P suka?? like la.. hehe

3 comments:

Tinta Puteri Berduri said...

mee sedap yg kurang minyak..!!wakaka..
amboi2.. resepi terbaru konon.. padahal clap step.. cehh taktik lame la wei..smpat lg duk cover!! caishhhhh =P

btw.. sy nk ckp nie.. spnjg awk mkn mee pama td,sy duk perhati awk sbenarnye..(awk mkn ngn penuh kelaparan) dlm ati pon terdetik... cmni k rakyat palestin d luar sane??????

Tinta Puteri Berduri said...

btw.. thanks rumet.. cantik background awk..terharu rasenye..nie pon ngah nanges duk komen kat cnii...kih3!~ @_@

eyna said...

rumet! kn da ckp xbgus mkn minyak byk....
hahaahaha~

rumet tipu,,,, padahal xtgk pon kn?? :P

eleh,.... ye ke nanes... hahah.. xcaya r...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...