My Spirit.. :)

Thursday, July 21, 2011

Bufday Gurl Here...!!!


Assalamualaikum....

Alhamdulillah.... masih bernafas lagi aku pada 22 julai 2011 ni... genap 21 tahun aku hidup atas muka bumi ni... waahhh...!! dah tua... tak sangka cepat waktu berlalu.. rasanya macam baru semalam aku menamatkan alam persekolahan,, ceett! ayat skema... hahaha.... kalau dulu aku selalu usik kakak2 dan abang2 aku,, tanya dorang bila nak kahwin, dah ada makwe ke, kekasih orang mana dan macam2 la.. kadang-kadang suka2 hati aku je nak jodohkan kan dorang dengan si polan dan si anu.. hahaha... sedara yang lain pon mengusik perkara yang sama gak... sekarang aku pulak jadi bahan... hahaha... kelakar pulak rasanya... macam tak sesuai je bila soalan-soalan macam tu diajukan dekat aku... aku budak lagi la (perasan muda).. ye,,,! saya memang muda lagi oke... hehehe.....

dikesempatan ni... aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada orang-orang yang telah mentuakan aku dengan cepat.. ehhehe.. aku tak ingat tarikh dorang sambut bufday aku tapi yang pasti pada bulan mei oke.. bufday aku dua bula lagi la... uuwwwaaa....!! hehe... tapi ada sebab tersendiri kenapa bufday aku terpaksa disambut awal... sebabnya masa tu dah nak habis sem,, and pada 22 julai masing-masing semua kat kampung... :)

1. Dayah a.k.a PENGARAH PROJEK & merangkap bendahari : terima kasih sebab buat suprise yang tak menjadi tu ye... hahaha.. banyak la awak punya suprise.. (tapi saya terharu sebenarnya,, keep it silent! saya malu)... hahaha,,, a lot of thanx for you dear... sayang awak lebih lah!! hehehe... (maaf sebab tina-tiba rasa nak ikut awak pegi changlun hari tu).. hahahaha.. lawak la bile ingat balik...

2. Ruby & Akak a.k.a AJK CENDERAHATI: terima kasih hadiah korang tu walaupon beli kat mall je... ttteeetttt!!! hahaha... tapi eyna tak kesah la.. tak bagi apa-apa pon tak pe.... korang ingat eyna pon dah cukup baik tau... eh,, lupa.. bear ruby yang mana er?? yang pakai skrit tu akak kan?? ahhahaha..... btw,,, trima aksih tau.... love u,, muah3...

3. Wany a.ka. AJK MAKANAN: hahaha,,, yang ni pon lawak... terima kasih la sebab awak ajak saya pilih kek yang saya suka?? OMG...! kek untuk saya rupanya... nasib baik saya tak demand kek aiskrim,, kalau tak,, mati kau! hahaha.... berahsia la sangat ye?? bertubi-tubi soalan saya bagi... tak boleh nak jawab... hahahaha.. terima ksih taw awak... muahx,...!

4. Sue, ieha, rose, adah, mira, tikah, zam, leha, ida, sem: thanx jugak sebab sama-sama menjayakan projek rumet.... hehehe... terima kasih sebab perabiskan kek.... hahahaha... terima kasih taw korang..


THANX for the CAKE
~choclate oreo cake~


THANX for the GIVE


oh,, tak lupa jugak pada abang aku yang bagi VIVAZ PRO kat aku.... terima kasih banyak2... hadiah ni pon dibagi awal pada 18 julai sebab abang aku tak boleh nak balik 22 julai ni... aku dah tulis pasal ni,, klik sini .. baca tau... (nak bagi jeles..) hehehe...



juga terima kasih pada semua rakan sek rendah, menengah, rakan uum, rakan fesbuk, rakan ym, rakan blog, rakan kampung, sepupu sepapat, sedara mara yang dah wish or akan wish bufday kat aku... ucap thanx awal-awal tak pe kan?? ehehehe...

papai...! and thanx a lot.. :)
suka?? like la.. hehe

10 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

apy bufday syg....
mmg kelam kabut msa ary kejadian 2..
hiiihii...
tp bermakna...hihiii

eyna lollipop said...

thanx....
tau xpe... (bilik pon sepah)
hehehe,,,

Pure Mahabbah Fillah said...

huhuhu blek yunk...
spa xtaw kan...huhhuuhu

Pure Mahabbah Fillah said...

huhuhu blek yunk...
spa xtaw kan...huhhuuhu

eyna lollipop said...

hahaha.. x aci r time 2 xredy lg.. haha

Mohd Hafiz Bin Yahaya said...

epy besday besday girl..
may Allah bless u alwez.......
Im your follower....

eyna lollipop said...

hehe..
ok, thanx for all thing.. hehe..

Proff Xcadbury El-Insomniac said...

nak2 jgkkkkkk

eyna lollipop said...

haha...
nnti kite snap pict byk2 kai enset baru ye...! wink3*..
hehehe~

Pure Mahabbah Fillah said...

1 person like...hiiihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...