My Spirit.. :)

Saturday, July 9, 2011

Kamera Suka Saya


hari ini pergi keluar hantar tudung customer.. Alhamdulillah setakat ni perjalanan perniagaan dipermudahkan Allah... kalau ada yang berminat nak beli tudung untuk diri sendiri or family boleh la >>klik sini<<..

oke,, sebenarnya bukan itu aku nak ceritakan... hehe...

niat nak balik lepas bagi tudung kat customer tapi tetiba rasa nak jalan-jalan pulak kat pantai (pantai lagi)...

so apa lagi,,, pergi la sana and pada masa yang sama mood ambil gambar ni berkobar-kobar and berapi-api lah pulak... hehehe... so apa lagi... terjadi agenda lain lah pulak... agenda ape?? ha??!!! ambil gambar la ape lagi.. hehehe...

so cekidout pictca yang diambil oleh orang lain bermodelkan aku... hehehehe...

agak poyo di situ... tak tahu nak buat gaya apa..

suka pict ni sebab saya nampak tinggi.. aawwww!!

ni pon ok.. 

ini pon sangat lah lawa.. like yaaawww!!

thanx to incik yang sanggup melayan karenah saya... hehehe... siapakah orangnya?? ok lah,, aku letak pict dia jugak... kang tak pasal-pasal terasa... hehehe..

yyeeahh!! dengan seluar kuningnya.. hahaha..

nampak macam berlarikan? memang berlari pon.. aku suka gambar ni sebab aku berjaya snap dengan pantasnya!!! hehehe...

oke... itu saja... wah... penat, penat, nak tido lah lepas ni... nyte all..!! 

*seluar kuning incik itu sangat tak boleh bla...


suka?? like la.. hehe

2 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

kamera lg suka sy taw...huuhuuu

eyna lollipop said...

tadee2.. kmera suka sy je... hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...