My Spirit.. :)

Sunday, July 31, 2011

what?! abg pos laju datang meminang aku?!

okeh,, macam ni citer dia... masa ni aku baru balik dari mana ntah... masa aku nak smpai dah rumah aku dalam 5 minute macam tu,, aku dapat call... number celcom... siapakah?? aku angkatlah takot-takot urgent case ke.. mana tau kan?? ikuti perbualan kami..

aku: helo,, siapakah dikau yang menelefonku itu? (jangan percaya aku cakap macam ni)
abg pos laju (APL) : helo,, saya nak cari rumah awak ,, tak jumpa.. kampung tteeettt kat mane ye?
aku: ha??!! mengapakah??
APL: saya nak bagi hantaran ni...
aku: what???!!! oke2... rumah saya kat bla... bla.. bla... ada konopi putih (persiapan untuk majlis meminang)
APL: okeh,, kejup lagi saya sampai...

aku pon drive laju-laju... biar aku sampai dulu sebelum APL sampai... aku tak prepair apa-apa lagi kot.. mati! mati!... sampai je kat rumah, aku keluar kereta, nak ambil barang kat belakang tiba-tiba.....,, pppiiiinnnnn!!! ppiinnn (amboi,, hon... xcited la tue nak datang meminang)

aku pon tanpa segan silu terus menuju ke arah APL tersebut... then dia terus bagi barang hantaran tu (tak sabarkan dia?? bukan nak masuk rumah dulu,, jumpa family ke dulu.. haish!).... korang nak tengok tak apa dia bagi.... hehehehe.... excited nak tunjuk ni... jeng! jeng! jeng!


fine! aku tahu lah dia keje kat pos laju tapi takkan la bagi hantaran pon macam ni... kalau mak aku nampak confirm kene reject.. haishh!!...

ok...! dah eyna!!! dah cukup lah tu berdrama.... actually aku lah yang beli barang ni... dah sampai dah pon... suka suki APL je tak ingt rumah aku (bajet macam selalu beli on9 la tuh) hehehe,.. konopi tu pulak memang tempat parking kereta... kalau nak bagi peta kat orang pon senang,, bagitahu je ada konopi putih.. hehehe... nak tahu tak apa isi dia...  TTAADDAAA!!!

aku beli beg... comel tak?? ha? apa? tak??? kesah pulak aku kan?? hehe... yang penting bagi aku tetap comel.... hehehe.. aku beli beg ni kat LOLY POP... nama kitaorang sama kan?? ejaan je lain.. maybe sebab tu la aku berkenan kot.. hahaha... aku dapat beg ni pon cepat.. tak buat aku tertunggu-tunggu... hehe... aku pon apa lagi.. beg dah dapat,, melaram la kan???



first style *abaikan keadaan bilik tersebut..


second style... *abaikan beg yang langsung tak matching dengan baju.. janji aku happy


3rd style.... *abaikan kualiti pict yang tak seberapa tu...

pakai tali panjang nampak comel.. hehe.. (tetiba puji diri sendiri).. aku puji beg okey! hehehe.. 

kalau korang nak jugak beg macam aku ni... boleh la klik sini laju-laju... ada beg-beg comel macam aku... ada blouse, baju kurang,, apa tunggu lagi.. terjahhhhh!!!! hehehe....

thanx LOLY POP & APL... eynalollipop suka sangat-sangat... hehehe.. 
suka?? like la.. hehe

7 comments:

Farhana Jafri said...

hahahaha tajuk nk suspen je! lawa handbag.. jeles okay!


jemput singgah ANASAURUS :)

Popoi said...

hahahaa,, anyway,, slamat berpose!! ^_^

eyna lollipop said...

farhana: hehe... gempak je lebey...
thanx... hehehe :)

eyna lollipop said...

popoi: hehe,,, oke.. thanx... u 2.. :)

SimplySeoul said...

Comel beg tu. Tapi bab2 online shopping ni masih ragu2 lagi.

eyna lollipop said...

hehe,,, thanx..
i pon baru 2x beli on9 nie...
tkot gak kita bank in skali brg xdpt..
hehehe...

Anonymous said...

page rank service seo optomization backlinks backlink submitter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...