My Spirit.. :)

Monday, July 18, 2011

pakai dua inner

okeh... ada kesalahan ayat di situ... sory xperasan.. lepas dah siap baru perasan, malas dah nak edit.... saje try pakai dua inner... pelik?? but i feel awesome!! ♥ rasanye ade je jual inner mcm ni tp sy xpenah jumpe... so that why saya buat mcm ni....

*inner neck 2 xdiperlukan,, sy pakai sebab nak tutup rambut dan leher je... @ anda boleh gunakan inner neck dengan inner biasa... bergantung atas keselesaan masing2... :)

selamat mencuba (kalau nak cuba la.. hehe)


video

dapat inner di sini
suka?? like la.. hehe

3 comments:

Nizam Ijam said...

oooo.... tak leh nak pakai lak..hehe

:)

” Nizam Ijam Dot Com”

NNisa said...

errkkk.
cmne tu??

eyna lollipop said...

~nizam: hehe,, u boy,, mane ley.. hehe...

~nnisa: cam lam vdeo 2 la.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...