My Spirit.. :)

Wednesday, June 8, 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU



>>klik gambar<<

  • ok,, aku nak explain sikit walaupon tak disuruh.. hehe..
  • segmen ni adalah segmen kritik mengkritik...
  • jadi kita boleh kritik blog siapa2 je pon
  • tp hanya dorang2 yang join segmen ni je la boleh kritik dan dikritik...
  • menarik kan?? nak dengar apa orang cakap pasal blog anda??
  • join lah nie.. menarik!! :)
suka?? like la.. hehe

15 comments:

Belog MTT said...

Ringan blog ni..Tak banyak widget.. :)

MTT dah masukkan dah.. :)

haslinda said...

blog kamu comel sgt...x tau nak kritik ape...
tp kan, td mase loading agak lambat ckit.x tau la kalo BB kte yg lembap.hehe...
nice blog...kte suke...:)

eyna said...

@mtt: oke,,, thanx mtt y cun... :)

@haslinda: huhu,, ye ke?? oke.. thanx~

superb an said...

blog ok jew , xberat , :PPP

aku dan segalanya said...

cantikkkkk......suka tgk blog nihhh


no 93

Aqilah Kamarudin said...

blog ini sangat simple and nice . widget jam gambar katak tu tak perlu kot . sebab , dekat desktop kan dah ada jam and one more thing , word verification dekat komen tu tak perlu kot .
that's all . thank you :)

195

eyna said...

@super an: hehe,, thanx...

@aku dan segalanya: hehe,, maseh.. :)

@aqilah kamarudin: ok, akan baiki sume 2... thanx a lot... :P

Mama Amani said...

wow... nice purple... laod pun ok... ssn bg kemas skit lg cunnnn....

♥ PeLanGie ♥ said...

balas kunjungan (:

better kalau guna pop-up komen, senang seket kot.
huuu~ follow kamu (:

xperlu verification kot. heee

Haffiz MohdNoor said...

singggah nice blog.. cantik template purple gitu..
no 200

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeee..hehe blog nie simple but nice, just buang widget katak tu je..hehe happy blogging dear ! :)

jom kritik blog alya, no.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo said...

haha lagi satu, buang setting word verification..ramai bloggers ta suka benda nie..haha siyes, ta tipu ! :P

eyna said...

@ mama amani: oke,, nnt susun balik...

@ pelangi: maseh,, akn dperbaiki... :)

@ haffiz: maseh,,,

@ alya: like la yu nie.. hehe.. thanx aw.. nnt i tuka balik.. :)

sweet_sour said...

blog simple..tapi..nice..:)
tak loading..thts all..
rase2 nye yg lain pun da komen kan pasal widget2 yang tak perlu..eyna pown msty da baiki kan..:) selamat berblogging..

#27

afiqazizan said...

blog yang ringan,nice dan simple.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...