My Spirit.. :)

Saturday, June 11, 2011

..:PhoTosHot kE??:..



masa nie tengah tension... kononnya nak melepaskan tension lah kan??
apa aku dan kawan aku buat?? tengok la ni...


aku pon tak tahu gaya apa la aku buat ni... tak jadi lagsung.. haha..

ni gaya pegang bunga.. hahaha...

konon candid la.. dah macam kira rumput je.. hehehe..

ohh... lupa plak... yang kat bawah ni pulak member seperjuangan aku iaitu member yang sama2 menggilakan diri... hahaha...


ni lah dia ruby mucuk... hehe....


aku suka ikut perkembangan blogger ni... jadi aku pon konon nak tiru gaya dia la... nak tengok hasilnya?? jangan korang termuntah pulak dengan aksi aku tu,... aku selalu masuk kat dia punya my style..
ntah dah brapa kali ntah aku ulang2 tengok,, padahal benda sama je pon.. jakun doe aku.. haha...
ni lah orangnya....


sangat tak jadi aku buat... hahaha..
buroq ouh aku... tak pe la... hehe..
(heel tertinggal kat rumah,, now ada kat uum tercinta.. hehe *cacat*)
  • ok...gurl cun sebelah aku tu,, cik nisa namanya..... aku ambik pict ni tanpa izin dia... takut jugak kena marah.... nisa comel *bodek* mintak maaf kalau anda tak suka dengan apa yang si budak lollipop buat ni... *muka mintak simpati*
  • saya suka tengok style cik nisa sebab tu berangan2 tapi tak ada talent pon.... hikhikhik... *blushing*
  • ok,,, harap cik nisa sudi jenguk or komen dalam blog saya yang tak seberapa ni... *ayat skema*
banyak lagi aku ambil tapi taknak lah tunjuk banyak2... makin banyak keburukan pulak yang korang akan nampak nanti.. haha.. maklumlah orang takde bakat.. hehe... okeh,, itu je... papai.. :)
suka?? like la.. hehe

5 comments:

Nisa Kay said...

heeee
thanks a lot sebab mention i dalam blog u. u're so sweet dear!
dah boleh jd model tuhhh. ehhehee...
u just need practice, lama2 nnt u biasa la depan kamera.
janji konfiden tau!
u go gurl
:)

eyna said...

sama2...
hehe,,,
tak bole lg..
byk lagi kene prctice..
maseh taw bg nsht...
(truja aih)

cik maya cullen said...

more prac kihkih...

eyna said...

haha..
prctice utk jd tggi ke??
mane bule.. huhu

cik najihah said...

singgah datang dari blog nisa :)
btw kalau nak cari pashmina murah2 stok penghabisan jomlah kesini

http://shawlnajihah.blogspot.com

RM10 semuanya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...