My Spirit.. :)

Wednesday, June 22, 2011

Date with someone special


waaahhh... bukan main lagi aku hari ni ye...
nak keluar date... hehehehe..
sesuai je dengan widget baru aku yang love-love kat tepi tuh... hehe...
layan mo0d beb...
ye la,, dah lama kan tak balik kampung dan jumpa orang tersayang...
sebab tu la macam excited...
huhuhu...

oke,, ni muka orang excited nak pegi date,,,

merah mak ngah gitu...! hehe..
  • hari ni aku nak pergi bank... nak masukkan duit dan ambil duit... (bukan duit aku)
  • nak beli cellphone.. tu pon kalau ada yang sudi hulurkan tangan, ringankan beban.. hehehe...
  • harap-harap dapat bodek cellphone sebijik.. kui3~
  • then nak pergi shoping!! hehe... suka-suka...
adeh... mane nie? kata pukul 10.00a.m, dah 30minit aku tunggu,.. alamak,, macam lapar pulak.. makan roti la sikit.. alas perut... mana lah tahu nak pergi makan kat luar.. hehe...

oh ye... lupa lak nak bagitahu aku date dengan sape... hari ini aku nak keluar dengan my mum!... hehe... dia lah mak dan dia jugak lah ayah..

aduh... lambatnya siap... tak pe,, aku kan anak yang mithali... hak3.. jadi kene sabar menunggu bonda tercinta.. hehe.. nasib baik ada blog dan fb.. tak ade la rasa ternanti-nanti sangat.. hehe..

okeh! mak datin dah siap.... lets go bebeh!
suka?? like la.. hehe

2 comments:

Scatty Kinki said...

patutla comey je ni..
have fun dear..:-)

eyna said...

huhu,,,
harus la..
oke.. thanx! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...