My Spirit.. :)

Saturday, June 4, 2011

my love was gone...!


enset aku hilang... (pdhl aku yang cuai)
and this is not my 1st time...
wut eva it is,, aku tetap dah tak dapat balik enset aku...
so sad... umur dua2 pon tak smpai setahun lg.. kalau budak tu tak boleh jalan lagi apatah lagi nak cakap..
very careless gurl r aku nie...
like my brother kodey maxoil (nama fb,, add la.. single and available lagi ni.. hehe) say., i must change my patern.. yes! i must...

oke bukan itu yang aku nak cakap actly...
but for sesiapa yang massage aku tolong la bgtau siapa korang...
please,, please,, please....
aku bukan nye macam simcard yang boleh save semua number...
so jangan la ambik hati kalau aku tanya "siapa nie?"..
ada jugak yang buat main "hai,, nak berkenalan boleh?"
plez la,, aku bukan tak suka tapi korang gurau tu tak kene tempat oke??
sangat2 buat aku terasa akan kehilangan cellphone tuh...

and yang paling2 buat aku terasa is when some1 said "dah buang ke no i? oke, xpe.. tanak ganggu dah lepas nie.."
motif nak buang no korang???? tade kan?? so wat pe nak touching bagai???
think twice la before nak mangarut macam tu...
matured la sikit... dah besar kan??
jangan lah nak maen tuduh-tuduh...
tanya la baik2..
cellphone aku hilang pon aku tak habis sedih lagi...
nie ade pulak yang nak tambah perasaan -(ve) lam diri ni...
rindunya mereka........... =(

this is my 1st darling yang hilang..
hilang pada march 2011 kalau tak silap..
W200i (blue) : 3year... (nak masuk taska pon tak pas)


my 2nd dear a.k.a enset idaman aku..
really happy when i get it,, like my dream comes true
hilang pada 29 mei 2011
w955i (black) : 9bulan


my 3rd lover... knp aku beli dia??
nak ganti yang 1st tadi... like that colour so much and harga yang berpatutan
hilang pada 29 mei 2011
J108 (pink) : cant remember.. maybe 3-4month

seriusly.... rely2 miz my 1st cellphone... walaupon tak mahal but have lot of memory with her,,
uuwaaaaa..... i want back!! =(

and now aku tak ada pengganti lagi...
rasa macam dah tawar hati je,, sedey doe bile benda kita sayang hilang....
urmm,,, nanti-nanti la aku beli...

*p/s : always think +ve,,, tak mau down.. antara kata-kata yang aku ingat sebagai pembakar semangat aku is
1. seorang motivator, cant remember his name.. he said: nasib baik aku tak ada kat henset aku time tu,, kalau tak dengan aku2 hilang.. hehe...
2. my senior, she said: maybe kita ada hutang dengan siapa2 lah tu.. anggap je nak bersihkan hutang2...
4. my brother: macam kat ats tu,, ubah diri supaya tak jadi cuai lagi.. insyaAllah bro..! muahx!
3. my mum,, and i really like wut she said: nak buat macam mane,, beli je la yang baru.. like yaww...! :p
suka?? like la.. hehe

3 comments:

Pure Mahabbah Fillah said...

hehhehe...cek sedih baca....sob..sob...sob...huhu

eyna said...

haha,.. poyo aih....

Anonymous said...

patah tumbuh hilang bganti..next time,jgn cuai lg yaww !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...