My Spirit.. :)

Friday, August 5, 2011

Blogger Femes | Nisa Kay balas massage aku..

Assalamualaikum...
haii...... hehehehe....

u all nak tahu hari tu aku senyum sampai telinga..... hehehe... nak tahu sebab apa?? tengok tajuk entry pon mesti dah tahu kan?? dan ada berita gembira yang aku nak sampaikan... hehehe..


siapa tak kenal nisa kay yang pantang tengok kamera and comel tu kan?? alah,, yang saya suka menaip tu.. yang nie lah....

comel kan,, sama tak cam aku?? hehe (nisa, sory curi pict u lg.. hehe )

aku suka sangat kat ayat dia yang ni "peduli pulak aku kan?".. hahaha,, dah banyak aku jumpa.. dah boleh jadi trademark nisa.. kadang-kadang aku pon terikut-ikut.. hehehe..

ni yang buat aku tambah-tambah suka (jangan fikir ke arah lain pulak oke) kat nisa ni... tak sombong and bagi tunjuk ajar kat blogger baru macam aku ni...

aku pon tak harap dia balas massage aku sebenarnya.. ye lah, dia kan public figure.. mesti berpuluh-puluh orang massage dia kan?? so mungkin yang tak penting and yang dia tak kenal dia ignore je..  tapi dia balas wehh massage aku.. hehehe...

mula-mula aku ingat dia tak nak balas jugak sebab 2-3 hari baru dia balas... rupa-rupanya dia punya internet kat rumah ada masalah... tengok...! semua aku tahu lah pasal nisa... kahkahkah...

biarlah orang nak kate aku fanatik ke hape.. blog aku, suka aku la nak post ape.. peduli pulak aku kan?? (ayat nisa.. hakhakhak.. cheq pinjam na.. ) and bak kata nisa macam kat atas tu, 'x kisah dengan apa yang orang nak kata'... hehehe....

eh, lupa... nampak tak apa yang aku bualkan dengan nisa tu? nampak tak? nampak tak?? boleh tangkap tak ape berita gembira tu?? aku nak wat GA wehh.... hehehe... aku akan buat GA tapi bukan sekarang kot,, sebab sekarang pon aku tengah sponsor Contest Syafiq Salim,, kalau korang nak join boleh click sini laju-laju...

so insyaAllah kalau tak ada halangan lepas raya ni aku buat GA untuk korang... so korang tunggu okeh?? hehehe...

okeh,, tue je nak bagitahu... hehe,... jeles tak?? ha? apa? tak??? peduli pulak aku kan korang jeles ke tak.. hahaha.. suka! suka!... ok lah, ok lah... papai.. muaaahhxx....
suka?? like la.. hehe

12 comments:

Abe Goreng said...

Haha. ok la.at least cik lollipop ad idola sendiri.:D

UPDATE: Hah! Memang betul la tu!!!

miss nafira(myeryn) said...

great..boleh la sy join nanti.hehe..
salam perkenalan..orang baru kt cni=]

eyna lollipop said...

Abe Goreng: hah! memang btol la 2.. hehehe.. pinjm tajuk entry.. :P

eyna lollipop said...

miss nafira: hehe,, boleh aje...
nantikan okeh! :D

farah hanim said...

huhu
kak nisa memg cntik kan2 :D
suke gak tgk die

eyna lollipop said...

farah hanim: haha.. yurp... samala kite.. ^^

Nisa Kay said...

thank u so much for the entry. heheee kembang kempis idong kite. hehehe tu pon x byk nisa dpt tolong. sorry yea :D
and goodluck with ur GA nnt :)

selamat berpuasa :D

eyna lollipop said...

wc...
cket pon 2 dah dpt mmbntu ape...
ok,, thanx.. :D
selamat berpuasa jgk..

kaizenshinobi said...

datang menerjah dari nisamenaip... :D

eyna lollipop said...

thanx sudi singgah.. :)

Anonymous said...

belajar banyak

Mummy Ayda said...

memang betoi Nisa Kay so jambu.... hehehe Eyna lollipop pon ape kurang nye... so sweet.... hehehe salam Eyna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...