My Spirit.. :)

Saturday, August 13, 2011

Saya Akan Promote Blog Anda.. | Budak Berlagak

Assalamualaikum semua....
selamat pagi... >5:47a.m<


waahhh,,, awal kan aku update entry hari ni? hehehe... bukan apa, hari ni aku bersemangat sikit taw sebab dah jumpa follower ke-200.. Lebih kurang seminggu jugak la nak dapatkan follower dari 100 ke 200..

Seperti yang dijanjikan aku akan promote blog beliau yang bertuah ini.. hehehe.. yyeaaahhhh...! tahniah! tahniah.. clap clap clap.... apa tak tahu aku akan promote blog korang? rugi lah tak tahu.. nak tahu lebih lanjut? klik sini laju-laju...

tapi kenapa aku bagi tajuk entry macam tu? berlagakkah beliau? hahaha.. aku mana kenal lagi la weh... beliau yang menggelar diri macam tu.. hehehe...

click header di atas untuk ke blog nurul (erk? betul ke nama nurul? hehe )

nie pulak header beliau... tapi bukan lelaki keh.. dia ni gugurl.... oke,, dia ni blogger baru kot.. ( sama la macam aku kan.. hehe ).. perkenalan dan aktivi follow memollow ni sebenarnya tak dirancang dan aku rase cik berlagak a.k.a nurul ni pon tak tahu yang blog dia akan di promote..

kebanyakan entry-entry beliau lebih kepada kata-kata, macam syair sajak, macam tu la.. tengok dia punya url la http://akubukannyasasterawannegara.blogspot.com... aish,, panjang bebenor... hehehe... tapi ada jugak entry mengenai diri beliau dan aku paling suka entry Renungan Ramadhan dia.. korang boleh la baca sebagai panduan di bulan baik ni...

cik berlagak ni sangat takotkan binatang berbulu ok.. hahaha... jom ramai-ramai kita hantar binatang tersebut ke blog beliau... hehehe..

secara keseluruhan blog beliau pulak... aku suka masuk blog dia ni sebab tak berat, tak ada lagu yang bagi aku sangat mengganggu tumpuan membaca aku, tak banyak wadget, kemas, simple, OR pendek kata buat aku melekat lama di blog cik berlagak ni.. hehehe..

So apa lagi kawan-kawan.. jom terjah blog cik berlagak ni... ramaikan follower dia dan insyaAllah dia pon akan membalas jasa anda tu... hehe... (jangan lupa bawak binatang berbulu yer! hahaha )

oh ye,, sebenarnya insan yang bertangungjawab mempertemukan kitaorang ialah Anif Abdullah dari segmen promosi 500 follower ke bawah ..

next: follower ke-300 >> bila la agaknya erk?

* awak, sory yer kalau ada salah cakap or terkasar bahasa or tergurau lebih2.. semoga ukhwah ni berkekalan.. :)

suka?? like la.. hehe

4 comments:

! Budak Belagak ! said...

wahhhh..
terharu ni..:)
thx dear...
hehe

Pure Mahabbah Fillah said...

hhiiiihii...


nk jd folower yg ke 300 leyh x akk..huhuu

eyna lollipop said...

budak berlagak: hehehe,.. kebetulan anda y ke-200.. :)

eyna lollipop said...

mahabbah fillah: mane bole dik.. sbb dik kn no.1 akak selamanya.. hehe.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...