My Spirit.. :)

Monday, August 8, 2011

Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE

Click banner untuk ke segmen ini

dua entry ngetop aku ialah :
  1. perkara orang jarang buat tapi buat bila puasa (sempena bulan puasa ni)
  2. Nisa Kay balas massage wa (sempena eerkk,, entah.. tak ade sempena pape.. hehe)
*urrmm,,, nak tambah entry lagi boleh?

hahaha.. ok abaikan apa yang aku tulis kat atas tu... actually tak ada la hebat mana pon entry tu tapi berdasarkan trafik la.. entry yang bile aku buat ramai orang masuk dengan  yakin dan berani... hehehe... (sory, tercakap banyak pulak.. )

nak tag:
ok.. itu je.. jom join segmen ni ramai-ramai.. click banner tue okeh? hehehe.. 


suka?? like la.. hehe

4 comments:

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Thanks ye sudi join...
duk KT area mn? hehehe

eyna lollipop said...

orait bro...
sama-sama.. :)
orang KT gak ke?
belah-belah bkt payung.. hehe
knl x?

hanizeyecandy said...

blogwalking kat sini. Salam berkenalan
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

- abdul hadi abdul muti - said...

selamat berenalan!! dah baca pasal post yang sempena puasa tu. best!! huhu

kalau rajin, review la bloq kat bawah ni. hehe

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/segmen-rekemen-blog-bersama-lighta.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...