My Spirit.. :)

Friday, August 5, 2011

I menang GA dari CIK DIL you! aawww~

gedikkan entry?? hahaha... mak menang GA nyah... hahaha.. dah! dah!... over lateww,, hari tu aku ada join GA dari cik dil >>klik sini<<

terus terang aku cakap seumur hidup aku join GA  tak pernah menang oke... nie 1st time.. that why lah u all rase macam "oh, what the budak ni".. agak jakun sikit di situ ye... hehehe..

cik dil bagitahu kat shoutbox yang result GA dah keluar... aku pon apa lagi... pergilah jenguk,, aku dah tahu memang aku tak akan dapat seperti selalu... hehe... then bukak je kat sini... 1st sekali nama aku oke? diulang nama aku... hahaha.... nyampah tak?? nyampahkan ngan budak jakun ni... hahahhaa.. tengok lah sini sendiri kalau tak percaya...

no bertuah tu derr,, hehe..

kalau korang nak tahu cik dil ni pandai buat banner, doodle, header and design blog... jadi kalau korang nak boleh lah tempah kat blog kerana manisnya epal ni...


Nak tengok tak banner dan doodle yang aku dapat?? tttaaadddaa....!!!




see,,,, comel kan? tolong jeles laju-laju... hehehehe...

Kalau cik dil nak tahu perubahan yang mendadak blog i ni pon disebabkan persediaan kedatangan ahli baru iaitu cik banner and cik doodle yang kiut miut ni.. hahaha.. poyo kan??...

ok.. tu aje.. so apa lagi?? jom ramai-ramai terjah blog cik dil..!!! hehehe...
oh lupa... terima kasih banyak-banyak cik dil....!! i suka sangat...
suka?? like la.. hehe

10 comments:

cik Dil said...

awak suka??heheh..baguslaa..^^

thanks yer^^

shazmir said...

taniah..mungkin awk nie cantik sgt kot ..tu a menag tuh..heheheh

eyna lollipop said...

cil dil: tersangat-sangat suke.. hehe~

eyna lollipop said...

shazmir: hehe,, tade la.. pmngkn dipilih pkai random.. kebtulan n nasib menyeblahi.. hehee

yusuf Laili said...

Salam kenalan;
akupun nak doodle jak..!

eyna lollipop said...

yusuf laili..
heehehe.. salam kenal..
bole2,, tp kene mintak dgn cik dil la.. heheehe

Ungu Violet said...

cute nyerr doodle dia...jeles ar...huhu

eyna lollipop said...

hehe,,
kan?? mmg cik dil ni pndai wat doodle.. hehe,,

cik violet said...

wahhhh..bestnye mng..doodle tu comeyl ;D


jom ramai2 like page nih ;D
http://www.facebook.com/pages/FEA-Beads/234206223264637?ref=hnav

eyna lollipop said...

hehe.. tq..
oke,, done dear..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...