My Spirit.. :)

Monday, August 22, 2011

Cara menghilangkan Bosan!

Assalamualaikum....
hai semua.....

ffuuhhhhhhhh! fffuuhhhh! wahhh,, blog dah bersawang,, lama dah tak update status.. maklumlah,, ke'buzy'an.. hehehehe....

ari tak ada apa nak buat,, memang bosan sangat-sangat... biasa kalau bosan-bosan edit gambar tapi macam mana ntah semua gmbr lam enset bole hilang... cedeyyyy....... subsubsub... terdelete kot.. hehe.. tak apa la,, janji handphone tak hilang.. kahkahkah...

so bila dah bosan sangat aku pon buat la header.... nak tengok?? ttaaddaaa.....





nampak tak?? hehe,,, cantik kan? ape?? tak... ye la... budak baru belajar...

ok,, header nie khas untuk RUBY,, my vely2 bespren woo... hehehe.... hari tu ruby ada request nak suruh eyna ajar buatkan header kan??? so eyna buat la... hehe... simple je... tak lawa pon.... ruby guna la header ni dulu k... nanti kat uum kite buat laen... hehehe...

eyna tengah bosan,, tak tahu nak buat sapa,, so buat la header untuk ruby.. eyna guna warna oren and purple.. hehe.. warna kegemaran awak la.. hehe... eyna dah try buat rama-rama tapi tak jadi... :(

kene banyak belajar lagi.. hehe.. nanti kalau dah pandai buat rama-rama eyna tempek kat header ruby besar-besar k... hehehe..

then gambar ruby eyna tak tahu nak letak ke tak,, takot ruby tak suka letak pict,, jadi eyna tak letak la... simple sangat kan?? hehe.. eyna pon bukan reti pon... edit2 tulisan je.. kuikuikui....

ok,, itu je,, ruby try la letak dulu,, nanti bagi eyna tengok.. takot ada cacat kat mana-mana,, boleh edjuz bagi lawa.. hehehe...

muah-muah... :-*

suka?? like la.. hehe

6 comments:

yusuf Laili said...

Salam;
bolehlah tu sendiri buat..sekurand2nya kita tahu setakat mana kita boleh buat.

eyna lollipop said...

wsalam...
hehe...
saje2 je nie busan..
btol2.. :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?1916c3c6ba5c9e2b78c3913412739314

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

huhuu tq yer dear...

cyg u lbey rr...huhuu

eyna lollipop said...

hehehe,,,
sama2...

HAFIZAL said...

tgh bosan lah nie

eyna lollipop said...

huhu..
so buat la sesuatu.. :)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?1916c3c6ba5c9e2b78c3913412739314

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...